ILAISAH

ILAISAH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 134 beoordelingen
20 apr 2021 om 19:30 Omg! Super lekker eten. Ik als hindoestaanse kan iedereen aanraden om hier roti te bestellen. Eindelijk een zaak met ECHTE roti gerechten ipv wannabe smaakloze troep. Mijn nieuwe favo! Bezorgtijd ook top.
20 apr 2021 om 19:11 Heerlijk eten en vriendelijke bezorger. Dankie!
18 apr 2021 om 21:54 Food was great and delivery was excellent, friendly and funny
16 apr 2021 om 14:46 I regularly order here and the food is ok But today the food was stale and reheated. Not fresh at all. The chicken was falling apart because of the re heating. The roti was hard and and crumbled like when a day old roti is heated in the microwave or oven.
14 apr 2021 om 15:16 Good food
12 apr 2021 om 17:57 De eerste roti tent met goede kwaliteit eten, helaas wel slechte verpakking. Toch wel 5 sterren omdat ik goede roti in Zaandam lang heb moeten missen
10 apr 2021 om 20:25 Ik vond de roti erg goed op smaak , behalve de roti plaat die is te verbeteren!!!, wat ik erg attent vond was het extra bakje met jus saus voor over de aardappelen
7 apr 2021 om 20:11 Hehe eindelijke lekkere roti in Zaandam. Het extra bakje jus erbij vond ik sympathiek. Netjes ingepakt vriendelijke bezorgd.
7 apr 2021 om 13:35 geen klachten. Lekker eten, verse broodjes
31 mrt 2021 om 23:18 Broodje hete kip kan, met wat meer fantasie, veel beter bereid worden!!! De rest van het eten was prima.
29 mrt 2021 om 18:29 Om 17.00 besteld, het zou zsm (17.45 uur) komen. Ik werd netjes gebeld dat het later zou komen, uiterlijk 18.15 uur. Uiteindelijk kwam het pas 18.45 uur. Beetje jammer. Het eten zelf was wel erg lekker. Toch zou ik niet snel nog een keer iets bestellen.
28 mrt 2021 om 19:16 Top roti!